Schriekstraat 6 , 9270 Kalken, Belgiƫ

Verlaging van uw wagen

J-WHEELS - Verlaging

Wenst u uw wagen te verlagen? In Kalken kunt u daarvoor terecht bij J-Wheels. Deze autospeciaalzaak is gespecialiseerd in alles wat met velgen en banden te maken heeft. Zaakvoerder Jeroen Jacobs kan stoelen op meer dan 11 jaar ervaring in de sector en weet als geen ander hoe uw wagen op een efficiënte manier te verlagen.

Veren van kwaliteitsmerken

J-Wheels werkt uitsluitend met kwaliteitsmerken voor de veren. Denk aan onder andere KW, ST Suspensions, Eibach en H&R. U kan verder kiezen uit:

  • Vaste veren (op de originele schokdempers)
  • Vaste veren in combinatie met aangepaste dempers
  • Complete schroefset
  • Airride
  • schroefveren op originele schokdemper

J-Wheels zorgt voor de nodige documenten voor de keuring (zoals een goca- en montage attest). Op die manier hoeft u met niets in te zitten. Na het plaatsen van de verlaging lijnt deze garagist uw wagen uit indien u dit wenst. U bent dan helemaal klaar om de baan (niet te snel) op te scheuren.

Maak een afspraak

Geïnteresseerd? Maak snel een afspraak bij Jeroen Jacobs. J-Wheels is dé referentie inzake het verlagen van uw wagen in Kalken en omgeving. Ook als u nog vragen heeft over de vele andere diensten, geeft u gewoon een seintje. Deze garagist staat u graag bij met een woordje uitleg.