Schriekstraat 6 , 9270 Kalken, Belgiƫ

Polieren, lakken en verdichten van uw velgen

J-WHEELS - Polieren & Verdichten & Lakken

Voor het polieren van uw velgen in Kalken en omgeving kunt u een beroep doen op J-Wheels. Deze autospeciaalzaak is gespecialiseerd in het polieren, lakken en verdichten van uw velgen. Heeft u dus problemen met uw velgen? Geef een seintje aan Jeroen Jacobs en de reparatie van uw velgen is al zo goed als gebeurd.

Verdichten van de velgen


Hoogglans verdichten is een techniek die verder gaat dan polieren. Het is een slijpproces waarbij in meerdere stappen de velg geschuurd wordt. Op die manier ontstaat er een gelijkmatige hoogglans op de velg.

Velgen lakken


Zien uw velgen er niet meer mooi uit? Zijn ze hun oorspronkelijke glans kwijt? J-Wheels laat uw velgen er weer als nieuw uitzien door ze te lakken. Goed om te weten is dat deze garagist steeds aan de slag gaat met de meest kwalitatieve laksoorten.

Neem contact op voor meer info

Als u nog vragen heeft of meer informatie wenst over het polieren van uw velgen in Kalken of omgeving, neem dan gerust contact op met Jeroen Jacobs. Deze garagist staat u graag bij met heldere uitleg van wat moet gebeuren en kan stoelen op meer dan tien jaar relevante ervaring in de sector.